De foto

Van al onze foto’s maken wij slechts 50 stuks. Dus wanneer u een foto koopt heeft u altijd één van de 50 bestaande exemplaren. Op de achterzijde van de lijst staat welk nummer u van de oplage van 50 bezit.

Wij drukken onze foto’s af op luxe fotopapier van Canon. Zo kunnen wij u een kwalitatief hoogstaande foto garanderen die ook nog eens heel lang meegaat.

Het lijstje

Gebruik bij het ophangen van het lijstje de daarvoor bestemde ophang-ogen aan de achterzijde. Hang het lijstje niet direct aan het frame op. Hierdoor gaat het lijstje na verloop van tijd ‘doorzakken’.

Nee, we hebben in verband met de veiligheid en het verzenden gekozen voor plexiglas. U kunt altijd zelf het plexiglas vervangen voor echt glas.

Inpakservice

Wij pakken voor €4,95 uw aankoop in en doen er een handgeschreven kaartje bij met door u opgegeven tekst. Zo kan u een uniek cadeau door ons op laten sturen.

U kunt kiezen uit de onderstaande combinaties.

Levertijd / Verzending

Bestel het artikel via de webwinkel en kies voor de optie ‘afhalen in Leiden’. U krijgt van ons direct bericht wanneer uw bestelling klaar ligt om af te halen.

De foto’s zijn uit voorraad leverbaar. De levertijd bedraagt 1 a 2 werkdagen.

Load More